Server lag issues and no-regs

Hello, I returned to the game about 3 weeks ago after a 1.5 year long break.
First of all, let me commend the team by fixing a lot of the bug issues, I had a smooth experience going through the campaign, and also had a lot of fun during the addition of blood trail.
However as I started to get into the end game more and more (I am clearing the paragon stages one by one) I am getting more and more issues when I unleash my attacks, it takes about 1-2 secs for the server to register them. I don't know whether this is because I am currently constantly sent to the London instead of Frankfurt server. I play a tear of ethiel projectile bazooka build, so lots of enormous numbers. Also with consuming embers (my trash mob clearer) I get a lot of no-regs. I am sure it is not resistances of the mobs because they also stand still for about 2 secs. My rig can easily handle the game and I did not have these problems when the numbers were smaller.
Other games I play have no server issues at all, I live in Switzerland and have full glass fibre connection (also the ping to London says it is always below 20 ms, however this is not my playing experience).
I hope you guys can maybe figure out something to fix this because it is getting more and more frustrating to play. I am of the opinion that you made an absolutely great game that is being held back by issues such as these.
With kind regards.

Replies: 1

Created: 7 months, 4 weeks ago

Category: Bugs & Issues

While the lag certainly is an issue I think if you truely are using glass fiber cables that is your main issue as glass fiber is not a material that is normaly used in cables for obvious reasons, it is however often used to build boats and such.

Created: 4 months, 3 weeks ago

Your email is not verified, resend your confirmation email from your profile page.