Wolcen Blood Trail

Íme az 1.1.0-s frissítés, a Bloodtrail. Nagy izgalommal osztjuk meg veletek ezt az első epizódot a krónikák hosszú sorában, amelyek majd fejlesztéseket és kiegészítéseket adnak a játékhoz. Készen állsz a vadászatra? Indíts egy új karaktert, és vár egy különleges esemény, valamint új funkciók és jutalmak!

A Karmazsin-erőd eseményei után 6 hónappal Stormfall lehetséges sárkányészlelésekről kapott híreket. Az Oshara rendjének két lovagja, Ilthain és Ondar érkeztek, hogy a híreket kivizsgálják, mivel úgy hiszik, ez összefüggésben állhat Sárkánymatriarchájuk eltűnésével…

I. krónika: Bloodtrail

Egy új játékmód jelent meg: a Krónikák. Ebben a játékmódban egy új karakterrel játszhatsz teljesen új környezetben, és elérheted a krónika időszakos eseményeit a kampány alatt és a végjátékban.

Kezdődjék a vadászat!

Vizsgáld meg és kövesd a prédád hátrahagyott nyomait... Minden prédatípus egyedi viselkedéssel és módosítókkal rendelkezik. Attól függően, hogy emberre, vadállatra vagy valamilyen okkult erőre vadászol, az események és a préda természete megváltozik.

Szabd testre a találkozókat

Utadon oltárokra bukkanhatsz, ahol különféle döntéseket hozhatsz meg, amelyek befolyásolhatják a prédával való végső találkozó körülményeit, vagy azonnal teljesen új másodlagos célokkal egészítik ki a kihívást.

Nézz szembe a prédáddal

A csapás végén a préda vár, harcra készen! Ha legyőzöd, új, nagy erejű kiegészítőket, alárendelt kiegészítőkkel ellátott tárgyakat, valamint egy új fizetőeszközt, vadásztrófeákat szerezhetsz.

Egy új barát

Mi lenne a vadásszal egy hű barát nélkül? A kísérőállatok segítenek a vadászatban, mutatják a csapás irányát, ha eltévednél, és begyűjtik a tőled távol lévő zsákmányt. 

Kickstarter-jutalmak

A Kickstarter-támogatók kísérőállatai és páncéljai is elérhetők! A GYIK-ból megtudhatod, hogyan szerezheted meg a jutalmakat!

Champion of Stormfall-tartalom és jutalmak

A krónika Champion of Stormfall végjátéka új események és jutalmak mellett Bloodtrail-mechanikákat is tartalmaz.

Krónika történetesemények

A végjáték átvezető és dinamikus jeleneteket, valamint egy új főellenfélharcot magukban foglaló három szinkronizált történeteseménnyel bővült. Oshara rendjének lovagjával, Ilthainnel együtt kutathatod az eltűnt Sárkánymatriarcha nyomait.

Új végjáték-épületek

Stormfall két új végjáték-épületével Bloodtrail-történetküldetéseket és merész új díszpáncélokat érhetsz el!

A krónika főellenfelének legyőzése

Amikor a krónikatörténetek során első alkalommal győzöd le a krónika főellenfelét, elragadó és színpompás sárkánycsemete kísérőállatokat kapsz. És ha a főellenfél Über verzióját is legyőzöd, páncélozott sárkány kísérőállatok járnak jutalmul.

Krónikajutalmak

A krónika 3 történetküldetésének teljesítésével egy egyedi páncélmodellt kapsz a férfi és a női karakterek számára.

Új kereskedő a végjátékban

Egy új kereskedő nyit boltot Stormfallban: Havar szállásmester. Havar szállásmesternél használhatod a vadásztrófeáidat és alárendelt kiegészítőkkel ellátott speciális Bloodtrail-tárgyakat szerezhetsz.

Testre szabható buildek

A játékosok még több lehetőség közül választhatnak játékstílusuk testre szabásához, és különféle buildekkel kísérletezhetnek.

Új módosítók

Minden képesség két új sebzéstípus-módosítóval rendelkezik, a Hullafolt, az Alkonylepel, A tisztátlanság jele és a Felséges kiáltás kivételével. Mivel a sebzéstípus-módosítók és az elsődleges módosítók most elkülönülnek, több mint 40 új kisebb képességmódosítót adtunk hozzá, hogy az elsődleges módosítók ablakában továbbra is 16 lehetőség közül választhass minden képességnél.

Továbbfejlesztett aktív képességek

Az aktív képességek módosítóinak rendszere teljesen átalakult, és a sebzéstípus-módosítók elválnak a képességfokozó módosítóktól. A sebzéstípus-módosítók új ikonokat kaptak, amelyek a képességsávon mutatják, hogy milyen képességsebzést állítottál be.

Sorsok kapuja fejlesztések

A Sorsok kapuja több mint 120 új csomóponttal bővült, és új kapcsolatok lettek hozzáadva a szakaszok közt a nagyobb szabadság érdekében. Ezenkívül mostantól egyenként is visszaállíthatod a pontokat, és a Sorsok kapuja egy keresési funkciót is tartalmaz!

Egy nagy erejű új képesség

Az Orgyilkos és Vadász karakterek új Karomlövés képességével egy átütő fagylövedéket lőhetsz ki, amely aztán egy külön művelettel felrobbantható. A képesség 16 módosítót és 3 sebzéstípust (fizikai, villám, árny) kínál.

Egyéb fejlesztések

Lokalizációfejlesztések, új egyedi képességek, egy új Stormfall bajnoka épület a kereskedők készleteinek visszaállítására, és sok minden más...

Játékmenet-fejlesztések

Ebben a krónikában az egyensúlyt teljesen átdolgoztuk, ahogy a játékosok döntéseinek hatásait is, hogy a döntések fontosabbá váljanak.

Átdolgozott egyensúlyértékek

Az életerő- és sebzésértékeket csökkentettük a játékoskarakterek és a szörnyek esetében egyaránt, hogy az értékek ésszerűbbek legyenek. A játék átfogó nehézsége a normál nehézségen változatlan maradt.

Jelentősebb bónuszok

A Sorsok kapuja csomópontjai, a tárgyak és a képességmódosítók sebzésbónuszainak jelentősége megnövekedett, így a buildek jobban testre szabhatók.

A fegyversebzés az alap

Minden képesség alapsebzése számításba veszi a fegyver sebzését, akár varázslatot használsz, akár támadsz, ideértve az idézéseket is.

Kétfegyveres bónuszok

A kétfegyveres harc bónuszt ad a használt fegyverektől függően.

És sok minden más...

Az íjakat fejlesztettük, a karakterlapot átdolgoztuk, és új szörnyekkel is bővült a játék a sokszínűség érdekében!

A Wolcen alapjainak fejlesztései

Még jobbá akartuk tenni a Wolcen-élményt, ezért újabb területeket adtunk hozzá, fejlesztettük a felhasználói felületet, és javítottuk a harcok dinamikáját és sokszínűségét.

Új környezetek

Négy új környezetet fedezhetsz fel a kampány során és a végjátékban: a Lucan karmainak tábora, a Garadalug bélmélye, az Elsüllyedt földek és a Karmazsin-erőd keleti tornya.

Barkácsolás-fejlesztések

A barkácsolás hatalmas fejlesztésen esett át új kezelőfelületével, amelynek segítségével a játékosok jobban szabályozhatják és láthatják át a barkácsolásaik eredményét.

Zsákmányszűrő

Az új zsákmányszűrővel rendezheted a földön lévő tárgyakat. És minden tárgynál feltűnik a páncéltípusa is, amikor eldobod őket.

Új szörnyképességek

A bajnok szintű ellenfelek mesterséges intelligenciája fejlesztve lett. Most gyorsabban képesek reagálni a területre ható sebzésekre, és kimenekülni a kitérés képességükkel.

És sok minden más...

A férfi-női játékoskombókat és néhány képességanimációt is átdolgoztunk a játékosélmény javítása érdekében, és a videoeffekteket is javítottuk. Több fontos információt is kitettünk a felhasználói felületre, például az aktuálisan elérhető idézések számát, a térképmódosítókat, a lények nyavalyaszámait, illetve az új tárgyak mostantól ki vannak emelve a leltáradban... és az újrakötés mostantól a bal egérgombbal lehetséges!

Twitch dropkampány

Kövesd Twitch-partnereinket a Bloodtrail megjelenése után, és egy egyedi kísérőállatot kaphatsz: az időfaló farkast. A kampány magyar idő szerint december 3-án 19 órától december 7-én éjfélig tart. A GYIK-ben olvashatod el, hogy mik a részvétel feltételei, illetve a partnereink listáját is itt találod.